Verlichtingsplan

Een verlichtingsplan is een onderdeel van het tuinontwerp wat vaak onderbelicht blijft. Bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree is dat echter anders. Bij ons het verlichtingsplan idealiter een vast onderdeel van het tuinontwerp. Er zijn soms situaties waarin het echter overbodig is om een verlichtingsplan te maken.

Tuinverlichting

Tuinverlichting is een onderdeel van het tuinontwerp wat vaak sfeer in uw tuin brengt. Wat zou u er van denken dat uw tuin niet meer donker is, maar gewoon mooi verlicht? Zo breng je vaak een mooie sfeer in de tuin.

Tuinverlichting is er in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld maar aan de superzuinige led tuinverlichting. Of de tuinverlichting op zonne energie. Er zijn echter ook diverse soorten tuinverlichting. Denk bijvoorbeeld aan de spots, de wandverlichting, verlichting in de straat of bijvoorbeeld een statige lantaarn. Het zijn zomaar voorbeelden van tuinverlichting wat terugkomt in het verlichtingsplan.

Verlichtingsplan maken

Een verlichtingsplan maken is nog niet zo eenvoudig. Je moet rekening houden met de stroomvoorziening, de lichtsterkte, de kleur van het licht en combinatiemogelijkheden. Een goed verlichtingsplan houdt hier rekening mee en zorgt er voor dat het licht keurig wordt verdeeld over de tuin en dat specifieke bijzondere elementen extra worden verlicht. Onze tuinontwerpers hebben oog voor detail en zullen met name op dit soort effecten letten.

Ja, ik wil een verlichtingsplan laten maken. Wat moet ik doen?

Een verlichtingsplan laten maken? Wij denken graag met u mee. Voor zowel particulieren als voor hoveniers maken bij wij tuinontwerpen, beplantingsplannen en verlichtingsplannen. Een verlichtingsplan van goede kwaliteit en met oog voor detail. U vind het bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree! Wij voorzien u graag van gedegen tuinadvies!

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 010-4162784 of door een bericht te sturen via ons contactformulier. Direct een afspraak maken kan ook. Ga daarvoor naar onze pagina Afspraak maken.

Verlichtingsplan? Welkom bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree!

Spreken onze tuinontwerpen u aan?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

offerte aanvragen!
  • Volg ons en blijf op de hoogte