Tuinontwerp

Een tuinontwerp gemaakt door Tuinontwerpbureau Kok & Moree is van hoog niveau. Een tuinontwerp dat aansluit bij uw wensen en eisen! Uw wensen en eisen en het verhaal daarachter zijn de inspiratie voor het ontwerp dat wij op maat voor u maken. Een huis bouwen doe je immers ook niet zomaar. Je begint niet met een het storten van de fundering voordat je een goed ontwerp hebt laten maken. Zo werkt het ook bij het aanleggen van een tuin. Ook hiervoor is een gedegen en doordacht ontwerp nodig. De tuinontwerpers van Tuinontwerpbureau Kok & Moree zijn zich hier goed van bewust. Het is onze passie een ontwerp voor uw tuin te maken dat helemaal bij u past. Een uniek ontwerp dat aansluit bij uw behoefte. Daar gaan we voor!

Tuinontwerp kleine tuin en Tuinontwerp grote tuin

Wie denkt dat we bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree enkel tuinontwerpen maken voor grote tuinen heeft het mis. Wij zijn namelijk ook goed thuis in de kleinere tuinen. Een ontwerp voor een kleine tuin is bij ons dan ook in goede handen. Voor tuinontwerp kleine tuin kunt u gerust een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Voor veel klanten hebben we een ontwerp mogen maken voor een kleine tuin.
Mocht u een grote tuin hebben, dan hoeft u niet bang te zijn dat u niet welkom bent voor tuinontwerp grote tuin bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree. Ook voor tuinontwerp grote tuin bent u bij onze tuinontwerpers van harte welkom! Wij voorzien u graag van een mooi ontwerp voor uw tuin!

Kosten tuinontwerp

Het is moeilijk om een exacte raming te geven van de kosten van een tuinontwerp. Wanneer klanten vragen ‘Wat kost een tuinontwerp’, dan is onze eerste vraag ‘wat wilt u met uw tuin?’. Voor ieder budget is er namelijk een tuinontwerp. De kosten van een tuinontwerp zijn daarom afhankelijk van uw wensen en eisen. Wilt u bijvoorbeeld een tuinontwerp die voorzien is van een uitgebreid beplantingsplan en een verlichtingsplan? Dat maakt dat de kosten van het tuinontwerp hoger zullen zijn dan wanneer u een eenvoudig tuinontwerp wilt hebben. Wij gaan er voor om het beste tuinontwerp voor uw budget te presenteren. Vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan! U zit nergens aan vast, maar we kunnen u wel van tuinadvies voorzien. Welkom!

Modern tuinontwerp

Bent u op zoek naar een modern tuinontwerp? Onze tuinontwerpers zijn in staat om tuinontwerpen te realiseren in diverse stijlen. Zo kunnen wij u ook helpen aan een modern tuinontwerp. Een ontwerp voor uw tuin moet immers aansluiten bij u en uw situatie. Een modern tuinontwerp sluit vaak mooi aan bij de modernere huizen of landhuizen. Vaak zijn dit strakke tuinontwerpen met veel moderne elementen erin. Voor modern tuinontwerp bent u van harte welkom bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree!

Ja, ik wil een tuinontwerp laten maken. Wat moet ik doen?

U wilt een gedegen en onderbouwd tuinontwerp laten maken? Welkom bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree om tuin te laten ontwerpen. Wij helpen u graag aan een mooi ontwerp!

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 010-4162784 of door een bericht te sturen via ons contactformulier. Direct een afspraak maken kan ook. Ga daarvoor naar onze pagina Afspraak maken.

Een tuinontwerp? Welkom bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree!

Spreken onze tuinontwerpen u aan?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

offerte aanvragen!
  • Volg ons en blijf op de hoogte