Tuinadvies

Tuinadvies is een wezenlijk onderdeel van ons werk als tuinontwerpers bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree. Veelal beginnen de gesprekken met onze klanten over de wensen en eisen aan een (nieuwe) tuin. Het is daarbij onze rol als tuinadviseurs en tuinontwerpers om u te voorzien van gedegen advies voor uw tuin. In deze adviesgesprekken ten aanzien van uw tuin en buitenruimte zijn wij altijd op zoek naar het verhaal achter de wensen en eisen. Wij zijn er van overtuigd dat we alleen zó gedegen advies kunnen geven.

Tuinadvies op maat

Tuinadvies is bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree altijd uniek tuinadvies. Wij werken niet met standaard verhalen, maar geven u gedegen en onderbouwd tuinadvies! Doordat onze tuinontwerpers brede ervaring hebben in het ontwerpen van tuinen, kunnen we u voorzien van gedegen tuinadvies. Dit onderbouwen we vaak met voorbeelden van tuinen en oplossingen die we bij andere klanten hebben ingezet. Uniek tuinadvies toegespitst op uw specifieke situatie en tuin.

tuinadvies

Tuinadvies met het oog op marktontwikkelingen

Ontwikkelingen in de markt gaan ook in de tuinwereld best snel. Er zijn een aantal innovatieve tuinbedrijven die periodiek met nieuwe ontwikkelingen komen. Deze ontwikkelingen op het gebied van tuin en buitenruimte worden door onze tuinontwerpers op de voet gevolgd. Zo bent u er van verzekerd dat u ook wat betreft uw tuin de beste oplossing krijgt voor uw situatie. Een tuinontwerp perfect op maat.

Ik wil graag tuinadvies. Wat moet ik doen?

Tuinadvies is bij ons niet iets wat we er zomaar bij doen… Het is een wezenlijk onderdeel van onze werkzaamheden als tuinontwerpbureau. Wanneer u graag tuinadvies wilt hebben, bent u bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zullen vanuit onze professie als tuinontwerpers het tuinadvies aandragen wat het beste bij u past.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 010-4162784 of door een bericht te sturen via ons contactformulier. Direct een afspraak maken kan ook. Ga daarvoor naar onze pagina Afspraak maken.

Tuinadvies? Welkom bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree!

Spreken onze tuinontwerpen u aan?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

offerte aanvragen!
  • Volg ons en blijf op de hoogte